Ingrediënten:
1,5 kg Kip,1,5 kg Aardappelen
2 Tomaten,3 teentjes Knoflook
50 ml Olijfolie 2 Theelepels balsamico
1 Ui,Tijm,Peterselie,Berg Oregano,Zwarte peper,zeezout
Schil de aardappels en snij ze over de lengte in vieren of zessen. Bestrooi ze met 2 theelepels balsamico, zout, zwarte peper, oregano, fijn gehakt peterselie ,2 teentjes fijn gehakte knoflook,2 klein gesneden tomaten en een fijn gesneden ui. Leg ze in een grote ovenschaal waarvan de bodem bedekt is met olijfolie met een beetje water. Bestrooi ook de kipstukjes met zout ,oregano,zwarte peper,1 teen geraspte knoflook en smeer ze in met knoflook en olijfolie. leg ze tussen de aardappels in de ovenschaal.
Zet de schaal ongeveer anderhalf uur in een warme, (200gr.) voorverwarmde oven. Eventueel water toevoegen bij het bakken.
WWW.EPIRUSGARDEN.NL